Nilüfer’de örnek iş yerlerine yenisi eklendi

Nilüfer Belediyesi’nin 2003 yılından bu yana yürüttüğü ‘Örnek İşyeri Projesi’ kapsamında işletmeler ‘Örnek İşyeri Sertifikası’ almaya devam ediyor. Son olarak Karaman Mahallesi’nde hizmet veren Altın Çatal Unlu Mamüller “Örnek İşyeri Sertifikası”nın sahibi oldu. Nilüfer Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nün denetimleri sonucunda belge almaya hak kazanan Altın Çatal Unlu Mamülleri’nin sertifikasını, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ve Ruhsat ve Denetim İşleri Müdürü Abdullah Koç ile birlikte verdi. İşletmeciler Atilla - Şükran Tuna çiftini kutlayan Başkan Mustafa Bozbey, ‘Örnek İşyeri Sertifikası’ ve flamasını işletmeye taktı.

HAK EDEN ALMAYA DEVAM EDECEK

Nilüfer Belediyesi’nin gıda sektöründe faaliyet gösteren iş yerlerinde hijyen ve kaliteli hizmet anlayışını geliştirmek amacıyla 2003 yılından bu yana Örnek İşyeri uygulamasına devam ettiğini kaydeden Başkan Mustafa Bozbey, “Yıllardır sürdürdüğümüz proje kapsamında belge almaya hak kazanan firma sayısı her geçen gün artıyor. Bu işletmemiz de hijyen ve kaliteli hizmet anlamında fark yaratan bir yer. Tüm Nilüfer halkı buradan gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilir. Uygulamamız yıllardır devam ediyor. Hak eden işletmelerimize vermeye devam edeceğiz” dedi.

İşletmeciler Atilla Şükran Tuna çifti de Başkan Bozbey ve ekibine teşekkür ederek, hijyenik ve kaliteli hizmet üretmeye devam edeceklerinin sözünü verdi. Altın Çatal Unlu Mamüller ile Nilüfer’de “Örnek İşyeri Sertifikası” alan gıda işletme sayısı 20 oldu. Proje kapsamında daha önce gıda işletmeleri dışında iki kuaföre de “Örnek İşyeri Sertifikası” verilmişti.