Minik öğrencilerden Nilüfer Belediyesi’ne ziyaret

Özel Çakmak Koleji’nin minik öğrencileri, Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ni ziyaret etti. Yerel yönetimlerin görev ve sorumluluklarını öğrenen öğrenciler, Nilüfer Belediyesi çalışmaları hakkında da bilgilendirildi. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Bukle Erman ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Berhan Soner öğrencilere, Nilüfer Belediyesi’nin çocuklara yönelik hayata geçirdiği projeler hakkında sunum yaptı ve merak edilen soruları yanıtladı.

Özel Çakmak Koleji öğrencileri, Nilüfer Barış Meclisi’ni de gezdi. Barış Meclisi’ndeki başkan koltuğundan dileklerini ifade eden öğrenciler, daha sonra Halk Evi’nde vatandaşa hizmet veren birimleri daha yakından tanıma fırsatı buldu. Ziyaretin sonunda Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç, öğrencilere, “Her Çocuk Hakları ile Doğar”, “Bukalemun Buki” ve “Minik Oyuncak Ülkesi” isimli kitapları hediye etti.