Bozbey’den öğretmenlere anlamlı armağan

Nilüfer Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da öğretmenleri unutmadı. Nilüfer Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bu yıl ilçedeki öğretmenlere Güney Özkılınç’ın kaleme aldığı ‘Nazım’ın Bursa Yılları’ adlı kitabı armağan ediyor. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Mehmet Aras İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek, öğretmenlerin özel gününü kutladı.

Öğretmenlik mesleğinin önemine ve kutsallığına değinen Başkan Bozbey, öğretmenlere Güney Özkılınç’ın kaleme aldığı ‘Nazım’ın Bursa Yılları’ adlı kitabını verirken, yaklaşık 10 bin adet dağıtılacak kitabın yazarı Özkılınç eserin içeriği hakkında bilgiler aktardı. Ardından Bozbey ve Özkılınç öğretmenler için kitabı imzaladı. Nilüfer Belediyesi 6 yıldır Öğretmenler Günü’nde toplam 50 bin 500 kitap kitabı öğretmenlere armağan olarak sundu.