Kayak kursunu başarıyla tamamladılar

Nilüfer Belediyesi, öğrencilerin sömestr tatilini spor yaparak geçirmeleri ve kayak bilmeyenlerin kayak öğrenmeleri için kurs düzenledi.  20-24 Ocak ve 24-28 Ocak tarihleri arasında iki dönem halinde düzenlenen kayak ve snowboard kursuna öğrencilerin ilgisi büyüktü.

16 saat süren eğitimlerde çocuklara, uluslararası teknikler baz alınarak temel kayak ve snowboard eğitimi, temel, orta ve ileri seviye olmak üzere üç ayrı kategoride uzman öğretmenler ve antrenörler tarafından verildi. Kursa katılan çocuklar hem güzel bir tatil geçirdi hem de kayak öğrendi. Kursu başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikaları törenle verildi.

Kampa gösterilen ilginin memnuniyet yarattığını söyleyen Nilüfer Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Gökay Azak “ Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey’in talimatları ile Nilüfer halkını sporun her dalıyla buluşturuyoruz. Kayak ve snowboard kamplarımıza Bursa dışından gelen öğrencilerimizin ve özel eğitim öğrencilerinin de katılması bizi daha da çok sevindirdi” dedi. Azak, velilerden gelen yoğun istek üzerine okulların açılmasının ardından da  hafta sonları ileri seviye kurslara devam edeceklerini belirtti.