NİLSEM’den öğretmenlere yönelik Keçe Atölyesi

Nilüfer Sürekli Eğitim Merkezi’nde  (NİLSEM)  mesleki eğitimler her geçen gün artarak devam ediyor. Nilüfer Belediyesi, Nilsem Eğitim, Kültür, Destekleme ve Geliştirme Derneği (NİLSEMDER) ve Filiz Yün iş birliğiyle el sanatları öğretmenlerine yönelik “Keçe Atölyesi” düzenlendi.

NİLSEM’de düzenlenen eğitim büyük ilgi gördü. Asimet Dolmaseven eğiticiliğinde gerçekleşen atölyeye Nilüfer’in yanı sıra, Bursa’nın Osmangazi, Yıldırım, Karacabey, Mustafakemalpaşa, Yenişehir ilçelerinden, Balıkesir’den ve Konya’dan toplam 16 el sanatları öğretmeni katıldı.

El sanatları öğretmenlerinin yetkinliklerinin geliştirilmesinin amaçlandığı Keçe Atölyesi’nde tepme keçe tekniği ile tül üzerine şal yapımı öğretildi. Atölyeye katılan öğretmenler kendilerine sağlanan imkan için Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür ettiler.