Bozbey, emekçi kadınları unutmadı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Nilüfer’de bulunan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışan kadınlarla bir araya geldi. Kadın istihdamının yoğun olduğu Profil A.Ş, Orjin Otomotiv, Freudenberg Sealing Technologies ve Şahterm Elektrikli Isıtıcılar Sanayi ziyaretine Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, Hasanağa Mahalle Muhtarı Halil Turan, Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Bahattin Canıgüleç ve Nilüfer Belediyesi Başkan Koordinatörü Ali Karamık da katıldı.

Ziyarete kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, fabrikalarda çalışan kadınların örnek olduğunu belirtti. Bozbey, “Hem üretim anlayışı, aynı zamanda yapılan işlerin kaliteli olması, kadınların her türlü işi yapabileceğinin kanıtı olduğunu gösteriyor. Erkek arkadaşlarımızla kadın arkadaşlarımızın bir arada böyle nitelikli bir üretim yapmasını örnek olarak değerlendiriyorum. Kadının hem sözü olmalı hem de gücü olmalı diyoruz. Tabi ki yönetici arkadaşlarımızı da bu anlamda kutluyorum. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor ve inanıyorum ki bu yapmış olduğunuz işle geleceğe daha güvenle bakıyorsunuz” dedi. Başkan Bozbey, fabrikalarda kadınlarla birlikte pasta kesti ve günün anısına hediye verdi.

PAZAR YERİNİ DE ZİYARET ETTİ

Fabrika ziyaretlerinin ardından Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Konak Mahallesi kapalı pazar alanına giderek esnaf ve alışveriş yapan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.