Miraç Kandili’nde lokma ve tatlılar Nilüfer Belediyesi’nden

Hz. Muhammed’in Allah’ın huzuruna yükseldiği gece olarak kabul edilen Miraç Kandili’nde Nilüfer’deki camiler doldu taştı. Recep ayının 27’inci gecesi kutlanan, İslam alemi için büyük öneme sahip Miraç Kandili’nde Nilüfer Belediyesi de halkın yanındaydı. Nilüfer Belediyesi kandil gecesinde Ataevler Edebali Cami, Minareli Çavuş Cami, Ahmet Yesevi Cami, Karaman Cemal Karakuş Camisi’nde namaz sonrası tatlı ikram etti.

Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri Zekeriya Işık Ve Kemal İvgen, tatlı ikramlarını  yaparak, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına halkın kandilini kutladı. Kandil gecesinde Nilüfer Belediyesi toplam 3 bin kişiye tatlı ikram etti. Nilüfer Belediye Başkan Vekili Naci Kale de Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’nda belediye personeli ve vatandaşlara lokma dağıttı. Alaaddinbey Hizmet Binası’nda da, belediye çalışanlarına lokma ikram edildi.