Ödül Başkan Bozbey’den

Nilüfer Belediyesi’nin de sponsorları arasında bulunduğu KalDer Bursa Şubesi ve BUSİAD iş birliğiyle bu yıl 16’ncısı düzenlenen Kalite ve Başarı Sempozyumu, düzenlenen ödül töreniyle son buldu. “Dönüşümü Yönetmek” temasıyla gerçekleştirilen sempozyumun ödül gecesine, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili Şükrü Köse, Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ve davetliler katıldı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve KalDer Bursa Şube Yönetimi’nin, KalDer Bursa Şubesi’nin 20. yıl kutlama pastasını kesmesiyle başlayan gece, ödül töreniyle devam etti.

Değerlendiricileri arasında Nilüfer Belediyesi’nden Aslıhan Çöpoğlu ve Neslihan Arslan’ın da yer aldığı “Yerelde Mükemmellik” ödülünde, Erdem Kaya Patent ve  Uludağ Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi “Yerelde Mükemmellik Jüri Teşvik Ödülü”ne değer görüldü. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Erdem Kaya Patent Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Kaya’yı başarısından dolayı kutlayarak, ödülünü verdi.

Gecede, etkinlik sponsoru olan Nilüfer Belediyesi’ne de teşekkür plaketi verildi. Plaketi, Nilüfer Belediye Başkanı adına Başkan Yardımcısı Nazlı Yazgan aldı.