Nilüfer’de yeni yetenekler gün yüzüne çıkıyor

2006 yılından bu yana Nilüfer Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu resim eğitim çalışmalarına katılan Esma Gümüş ilk kişisel resim sergisini Konak Kültürevi’inde izlenime sundu. Çok sayıda davetlinin katıldığı serginin açılışını ise Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey yaptı.

Toplam 49 parça eserden oluşan yağlıboya, pastel, suluboya ve karakalem çalışmalarıyla sanatseverlerin karşına çıkan Esma Gümüş heyecanını gizlemezken, Nilüfer Belediyesi’ne ve Başkan Mustafa Bozbey’e bir çok arkadaşı gibi kendisine sunulan imkanlar nedeni ile teşekkür etti.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise “İlçemize kültür ve sanat kenti Nilüfer sloganını hak ettiren Nilüferlilere teşekkür ediyorum. Nilüfer her anlamda yakaladığı gelişimini emin adımlarla sürdürüyor. Biz ne pahasına olursa olsun kültür ve sanata destek vermeye devam edeceğiz” dedi.