Nilüfer Belediye Başkanlığı Koşusu’nu Işkınat kazandı

Türkiye Jokey Kulübü’nün, Nilüfer Belediyesi adına düzenlediği Nilüfer Belediye Başkanlığı Koşusu, Osmangazi Hipodromu’nda gerçekleşti. Günün 5. koşusu olan yarışı, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Yardımcıları Yalçın Işıkyıldız, Nazlı Yazgan ve Adil Kayaoğlu ile birlikte izledi. 4 yaş ve üzeri safkan Arap atlarının katıldığı yarışta büyük heyecan yaşandı. Saat 16.30’da startı verilen 2100 metre kum pistteki yarışta 9 at koştu.

Nefes kesen yarışı, Coşkun Okur’un sahibi olduğu Işkınat, salise farkıyla kazandı. Jokey Kadir Tokaçoğlu idaresindeki Işkınat, 2.25.98’lik derecesiyle birinci olarak, sahibine 48 bin 500 lira kazandırdı. Koşuda farklar burun-uzak-burun olurken, Kutluerinoğlu isimli at 2.25.99’luk derecesiyle ikinci, Excalibur isimli at da 2.27.85’lik derecesiyle üçüncü oldu.

Yarışın ardından Osmangazi Hipodromu’nda kupa töreni düzenlendi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediye Başkanlığı Koşusu’nu kazanan Işkınat isimli atın sahibi Coşkun Okur’un adına kupayı, Mehmet Gündüzeli’ne verdi. Başkan Mustafa Bozbey, Işkınat’ın antrenörü Ramazan Coşkun adına Dilşah Kaya’ya da çiçek vererek teşekkür etti.