HAYTAP Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ne tam not verdi

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Ahmet Kemal Şenpolat, federasyondan yetkililerle birlikte Nilüfer Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ni ziyaret etti. Merkez hakkında Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Fikriye Eker’den detaylı bilgi alan Şenpolat, yapılan çalışmaları da yerinde inceledi. Doğum locaları, müşahede ve karantina, kedi ve yavru bölümleri, yeni doğan üniteleri, kaloriferli kafes ve sahiplendirme bölümlerini de gezen Şenpolat, Nilüfer Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’nde verilen hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şenpolat, “Ziyaret sırasında son derece güzel hizmetler verildiğini gözlemledim. Çeşitli hastalık ve rahatsızlıklarından dolayı burada bulunan sokak hayvanlarının, hassasiyetle tedavi edilerek iyileştirilmesinden büyük mutluluk duydum” dedi.

HAYTAP Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kemal Şenpolat, sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarından ve duyarlılığından dolayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e ve ekibine teşekkür etti.