Sünnet şöleninde gönüllerince eğlendiler

Nilüfer Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği sünnet şöleni bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Nilüfer Belediyesi tarafından sağlıklı bir şekilde sünnet ettirilen 125 çocuk düzenlenen gecede doyasıya eğlendi.

Odunluk Mahallesi'nde bulunan Cha Cha Restaurant'ta düzenlenen Sünnet Şöleni'ne çocuklar aileleriyle birlikte katıldı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de eşi Seden Bozbey ile birlikte çocukların sevincine ortak oldu. Sünnet şöleni Başkan Bozbey, eşi Seden Bozbey ve çocukların birlikte pasta kesmesiyle başladı.

BOZBEY: DAYANIŞMA KENTİYİZ

Pastanın kesilmesinin ardından konuşan Başkan Bozbey, dayanışmanın kenti Nilüfer’de böyle bir etkinlik düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Bozbey konuşmasına şöyle devam etti:  "Düğünümüz kutlu olsun. 1999'dan beri her yıl çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde sünnet edilmesini sağlıyoruz. Dayanışmanın kentiyiz. Onun için bu tür organizasyonları yapmaya devam edeceğiz. Çocuklarımıza sağlık diliyorum. Onları güzel bir gelecek bekliyor. Çocuklar bizim geleceğimiz. Onların iyi bireyler olması, araştıran, sorgulayan, özgür bireyler olması bizim arzumuz, isteğimiz. Bu anlamda ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği bu cumhuriyete çocuklarımızın daha iyi sahip çıkacağına inanıyorum"

Bozbey, çocukların sünnet edilmesi ve gecenin düzenlenmesi aşamasında destek veren Acıbadem Hastanesi, Özel Esentepe Hastanesi, Cha Cha Restaurant ve Foto Detay'ın temsilcilerine plaket vererek teşekkür etti.

Plaketlerin verilmesinin ardından Nilüfer Belediyesi Roman Orkestrası ses sanatçısı Hübeya ile birlikte sahne aldı. Hareketli  şarkıları seslendiren Hübeya ve Roman Orkestrası'nın performansıyla katılımcılar gönüllerince eğlendi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de eşi Seden Bozbey ile birlikte oyunlara eşlik etti.