Örnek İşyeri Sertifikası’nı Bozbey’den aldılar

Nilüfer Belediyesi, 2003 yılından bu yana yürüttüğü ‘Örnek İşyeri Projesi’ kapsamında işletmelere ‘Örnek İşyeri Sertifikası’ vermeye devam ediyor. Son olarak Cumhuriyet Mahallesi’nde hizmet veren Akanlar Unlu Mamüller’in Çatal Fırın Şubesi, hijyen ve kaliteye verdiği önemle “Örnek İşyeri Sertifikası”na değer görüldü. Nilüfer Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nün denetimleri sonucunda belge almaya hak kazanan işletmeye sertifikayı, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey verdi. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ile Nilüfer Belediyesi Ruhsat ve Denetim İşleri Müdürü Abdullah Koç’un da hazır bulunduğu belge töreninde, işletmeci Ergün Aksoy’u kutlayan Başkan Mustafa Bozbey, ‘Örnek İşyeri Sertifikası’ ve flamasını işletmeye taktı.

BOZBEY: ÖRNEKLER ÇOĞALMALI

Nilüfer’deki ‘Örnek İşyeri Sertifikası’ alan işletmelerin sayısının artmasının mutluluk verici olduğunu söyleyen Başkan Mustafa Bozbey, “Hijyen ve kaliteli üretim yapan Çatal Fırın işletmemizin yetkililerini kutluyorum. Çatal Fırın Bursa’da köklü bir işletme. Nilüfer’de yeni tesisiyle hizmet veriyorlar. Bu belgeyi almanın kriterleri var ve hak edenlere veriliyor. Bu belgeyi alan işletmelerden vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirler. Örneklerinin çoğalmasını diliyorum” dedi.