Huzurevi sakinlerine bakım yaptı gönülleri kazandı

Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi sakinlerinin yaşam kalitesini artırmak için farklı çalışmalar yürütülüyor. Huzurevi'nde düzenlenen sosyal etkinliklerin yanı sıra burada kalanların

kişisel bakımlarına yönelik etkinliklere de ayrı bir önem veriliyor. Huzurevinde bu örnek  çalışmalardan birini de Bursa Ayak Sağlığı Merkezi ve Ma-i Güzellik Merkezi işletmecisi Dr. Bahar Kahraman gönüllülük esasıyla yapıyor. Kahraman, belli aralıklarla huzurevi sakinlerinin el, ayak ve cilt bakımlarını hiçbir ücret almadan gerçekleştiriyor.

Huzurevi sakinlerinin gönüllerini kazanan Kahraman’ı, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de makamında ağırlayarak  kutladı. Kahraman’a, bu örnek çalışması nedeniyle teşekkür plaketi veren Başkan Bozbey, "Gönüllü olarak insanların yaşamlarına değer katıyorsunuz. Huzurevi sakinlerimiz bu hizmeti aldıktan sonra inanılmaz keyifli ve mutlular. Onların böylesine güzel bir yaşam sürmesi adına verdiğiniz hizmetlerden dolayı sizleri kutluyorum" dedi.

“BU BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ “

İnsanların her yaşta güzel olmak istediğini söyleyen Bursa Ayak Sağlığı Merkezi ve Ma-i Güzellik Merkezi işletmecisi Dr. Bahar Kahraman da sosyal sorumluluğun önemine dikkat çekti. Kahraman, "Misafirlerimize gönüllü olarak bu hizmeti vermek istedik. Bu bir sosyal sorumluluk projesi. Huzurevi sakinlerinin ayaklarının, tırnaklarının bakımları, batık tırnak, nasırlı tırnak ve siğil bakımlarını yapıyoruz. Ciltlerine maske uyguluyoruz. Her insan her yaşta güzel olmak ister. Bu anlayışla gönüllü olarak huzurevi sakinlerimize bu hizmeti veriyoruz" diye konuştu.