Kardeşliğin 11’inci yılına renkli kutlama

Nilüfer Belediyesi'nin Japonya'nın Tokai Belediyesi ile kardeş kent olmasının 11'inci yıl dönümü renkli bir geceyle kutlandı. Bursa'ya gelen Tokai Belediye Başkanı Atsuo Suzuki ve beraberindeki heyet, düzenlenen gecede Türk geleneklerini, örf ve adetlerini yakından tanıma fırsatı buldu. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve eşi Seden Bozbey'in ağırladığı konuklara Nilüfer Halk Dansları Topluluğu özel bir gösteri sundu. Bursa yöresinden türküler eşliğinde halk oyunları sergileyen topluluğun gösterisini Japon konuklar büyük ilgiyle izledi. Gecede Tokai Belediye Başkanı Atsuo Suzuki’ye Bursa yöresinin geleneksel kıyafeti de giydirildi. Bursa türküleri ile eğlenen Japon konuklar sahnede de oyunlara eşlik etti. Gecede iki kentin kardeşliğinin 11’inci yıl dönümünü kutlamak amacıyla Başkan Mustafa Bozbey ile Tokai Belediye Başkanı Suzuki birlikte pasta kesti.