Nilüfer Belediyesi eğitmenlerine özel gece

Nilüfer Belediyesi, Öğretmenler Günü’nde, sanat atölyelerinde görev alan eğitmenlerini unutmadı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı sanat atölyelerinde görev yapan 61 eğitmen ve eşleri 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen özel gecede buluştu. Geceye Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Bukle Erman da katılarak, bu özel günde eğitmenleri yalnız bırakmadı. Nilüfer Belediyesi’nin kültür sanat hedefine ulaşmada eğitmenlerin rolünün çok büyük olduğunu ifade eden Bukle Erman, ortaya çıkan etkinliklere de halkın katılımının fazla olduğunu belirtti. Bukle Erman, bütün eğitmenlere verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederek, Öğretmenler Gününü günlerini kutladı. Geceye katılan eğitmenlere teşekkür belgesi veren Bukle Erman ayrıca Sevgi Soysal’ın Tutkulu Perçem adlı kitabını da hediye etti. Gecede Dans Atölyesi eğitmenlerinin yaptığı tango gösterisi büyük alkış aldı.