Cadde düzenlemesinde karar Mahalle Komitesi’nin

Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Gazi Caddesi’nde yol ve tretuvar düzenlemesine hazırlanan Nilüfer Belediyesi düzenlemeyi mahalle komitesi vasıtası ile çevre sakinlerinin isteği doğrultusunda yapacak.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Kent Konseyi’nin daveti üzerine düzenleme hakkında bilgi vermek ve tasarım seçeneklerini sunmak için Cumhuriyet Mahalle Komitesi üyeleri ile bir araya geldi.

Nilüfer Belediyesi’nin benimsediği yaya ve bisiklet öncelikli ulaşım politikası hakkında bilgi veren Bozbey,  caddede trafik akışının daha sağlıklı işlemesi adına yol boyunca orta refüj bordürünün kaldırılması ve peyzaj düzeni ile ağaçlandırmanın yolun iki yanında yapılması halinde caddenin daha modern ve kullanışlı hale geleceğini belirtti. Başkan Bozbey, “Ancak son kararı verecek olan Mahalle Komitesi ve bölge sakinleridir. Yaşadığınız mekanların yine sizin istekleriniz, ihtiyaç ve beklentileriniz doğrultusunda tasarlanması bizim için son derece önemli. Alacağınız karara saygı duyarız” diye konuştu.