Nilüfer Çocuk Korosu ve Nilüfer Vokal Topluluğu’ndan “Yeni Yıl Konseri”

Katıldığı festivallerden ödüller alan Nilüfer Çocuk Korosu ile acapella müzik yapan ve bu müzik türünün yaygınlaşmasına katkı sağlamayı amaçlayan Nilüfer Vokal Topluluğu, “Yeni Yıl Konseri”nde performanslarını sergiledi. Nâzım Hikmet Kültürevi’nde gerçekleştirilen konseri, Nilüfer Belediye Başkan Koordinatörü Dr. Sibel Özer ile çok sayıda sanatsever izledi. Sahneye ilk olarak Nilüfer Vokal Topluluğu çıktı. Nilüfer Vokal Topluluğu, “O Holy Night”, “Carol of the Bells”, “Chandelier”, “That’s Christmas to Me”, “Sakın Gelme”, “Dance of the Sugar Plum Fairy” parçalarını enstrüman kullanmadan, kendi sesleriyle seslendirdi.

Nilüfer Vokal Topluluğu’nun ardından sahneye, Nilüfer Çocuk Korosu çıktı. Şef Suat Şahin yönetimindeki koro, “Fruit Canon”, “Silent Night”, “Değirmenci”, “İstiyorum”, “Napoli Şarkısı”, “Yeni Yıl” parçalarını söyledi.

Nilüfer Çocuk Korosu ile Nilüfer Vokal Topluluğu, gecenin sonunda W. Jung Faber’in “Un Poquito Cantas” eserini birlikte seslendirdi. İzleyenlere unutulmaz bir gece yaşatan Nilüfer Çocuk Korosu ile Nilüfer Vokal Topluluğu, performanslarıyla ayakta alkışlandı.

Gecenin sonunda Nilüfer Belediyesi Koordinatörü Dr. Sibel Özer, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Nilüfer Çocuk Korosu’nu, Nilüfer Vokal Topluluğu’nu ve Şef Suat Şahin’i, performanslarından dolayı çiçek vererek kutladı.