Veteran Basketbol Turnuvası’nda şampiyonlar belli oldu

“Mehmet Sezen Uluslararası 1.Kış Veteran Basketbol Turnuvası” Nilüfer’de üç gün boyunca basketbol heyecanı yaşattı. 18-20 Ocak 2018 tarihleri arasında Nilüfer Belediyesi Yüzüncü Yıl Spor ve Gençlik Merkezi ile Barış Spor Salonu ve Gençlik Merkezi’nde oynanan karşılaşmaların final maçları büyük ilgi altında gerçekleşti. Finallere Nilüfer Belediye Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey de katıldı. Bozbey, finallerde başlangıç atışını yaparak bütün takımlara bol şans diledi.

Katılımlarından dolayı bütün sporculara ve seyircilere teşekkür eden Başkan Bozbey,  “Nilüfer Belediyesi olarak, yıllardır bütün amatör sporlara destek sağlıyoruz. İlçemizde gerçekleştirdiğimiz tesisleşme ile Türkiye’de örnek bir kent olduk. Nilüfer’de gerçekleştirdiğimiz bu hamleyi, Bursa’nın tüm ilçelerine yaymak, “Spor Kenti Bursa” markasını oluşturmak istiyoruz. Bursa’nın birçok ulusal ve uluslararası spor etkinliklerine ev sahipliği yapmasını sağlayacağız” dedi.

4’ü kadın olmak üzere toplam 27 takımın şampiyonluk için mücadele ettiği turnuvanın finalleri çekişmeli geçti. Final maçları sonunda +35 yaş kadınlarda Karşıyaka Kadın Veteran, +40 erkelerde Ayboy İzmir, +45 erkelerde Nilüfer Belediye Veteran, +50 erkeklerde de Ege Veteran takımları şampiyon oldu. Turnuvada dereceye giren takım sıralaması ise şöyle oluştu:

+35 yaş kadınlar

1-Karşıyaka Kadın Veteran