Nilüfer’in kitap kurtlarına teşekkür

Nilüfer Belediyesi 55. Kütüphane haftası etkinlikleri çerçevesinde Nilüfer Belediyesi Kütüphaneleri’nden yıl boyunca en çok ödünç kitap alan okuyuculara, kitap bağışçıları ve atölye eğitmenlerine teşekkür belgesi ve sertifika verdi. Üçevler Kütüphanesi’nde düzenlenen etkinliğe Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Turgay Erdem de katıldı. Erdem konuşmasında “Kitap okumayı seven ve kütüphanelerin ortak duygularda buluşan bireyleri bir araya getiren büyülü alanlar olduğuna inanan biri olarak 55. Kütüphane Haftası’nı kutluyorum. Kütüphaneler kenti Nilüfer'in, en güzel kütüphanelerinden biri olan Üçevler Kütüphanesi’nde siz kitapseverlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Kitaba değer veren herkesin yaşama da değer verdiğine inanıyorum. Kentlilik bilinci yüksek, her yaştan Nilüferli kitap dostlarının kitap okuyarak, kütüphanelere gelerek ve kütüphanelere kitap bağışlayarak hayata kattıkları nedeniyle tebrik ediyorum” dedi.

Etkinlikte okul öncesi, çocuk okurlar ve genç-yetişkin yaş gruplarında 24 kitap kurduna ve Nilüfer Belediyesi Kütüphaneleri’nin kitap envanterinin artırılmasına katkı sağlayan kitap bağışçılarına teşekkür belgesi verildi. Etkinlikte, “Yaratıcı yazarlık atölyesi” eğitmeni Hakan Akdoğan ve çeşitli atölye çalışmalarına gönüllü eğitmen olarak katılan Zehra Baran, Nilüfer İnceman Akgün, Elvan Özsel, Gönül Ekren Hazneci, Deniz Şahin, Murat Doğan’a da desteklerinden dolayı teşekkür belgesi verildi.