Üç Fidan Gençlik Parkı kuş evleri ile renklendi

Nilüfer Belediyesi ile Altınşehir Okulları öğrencileri anlamlı bir çalışmaya imza attı. Öğrenciler,aileleri ve öğretmenlerinin desteği ile yaptıkları kuş yuvalarını kendi el becerileri ile süslediler. Altınşehir Okulları öğrencileri tarafından yapılan 110 adet kuş evi ve kuş yemlerinden oluşan çeşitli materyaller Nilüfer Belediyesi Üç Fidan Gençlik Parkı’ndaki ağaçlarda yerlerini aldı. Öğrencilere Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Turgay Erdem de eşlik etti.

Projede emeği geçen öğrencileri kutlayan Turgay Erdem, “Projede emeği geçen öğretmen, öğrenci ve aileleri duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ediyorum, doğanın bir parçası olan kuşlarımızı unutmayarak yapmış olduğunuz duyarlı projelerinizin devamını bekliyoruz” dedi.