Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Görükle Akşemsettin İlkokulu öğrencilerini Halk Evi’ndeki makamında ağırladı. Ziyarette, Görükle Akşemsettin İlkokulu Müdürü Mehmet Emin Alan, öğretmenler ve öğrenciler de yer aldı. Çocukların bayramını kutlayan Başkan Turgay Erdem, makamını da Okul Meclis Başkanı Hasan Efe Erden’e devretti. Nilüfer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü ile Fen İşleri Müdürü’nü telefonla arayan Hasan Efe Erden, okulun bahçesinde ve dış cephesinde iyileştirmeler, araç park yeri, bahçeye meyve fidesi dikilmesi, mini futbol sahası, kamelya, sokak hayvanları için barınak yapılması talimatlarını iletti. Ziyarette yer alan Hira Nur Biler ve Ayşe Naz Tansal isimli öğrenciler de, taleplerini Başkan Turgay Erdem ile paylaştı. Başkan Turgay Erdem de çocuklara, taleplerinin gerçekleşmesi sözünü verdi.

Tüm çocukların, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem gençlere güvendiğini belirterek, “Sizler, daha çok çalışarak bu makamlara geleceksiniz. Siz çocuklarımızdan umutluyuz, geleceğin mimarı sizlersiniz. Atatürk’ün çocuklarısınız. Türkiye’yi sizlere emanet edeceğiz ve bizler de, sizin arkanızda yerimizi alacağız” dedi.

Görükle Akşemsettin İlkokulu öğrencileri, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’e çiçek vererek teşekkür etti. Başkan Turgay Erdem de, günün anısına çocuklara çeşitli hediyeler armağan etti.