Pedallar engelliler için döndü

Bursa’da bisiklet tutkunları bu yıl beşincisi düzenlenen Doğa Koleji Bisiklet Şenliği’nde pedallarını engellilere umut olmak için çevirdi. Doğa Koleji Özlüce Kampüsü’nden başlayan bisiklet turu, Uludağ Üniversitesi’ne kadar devam etti. Çok sayıda bisiklet kulübü üyesinin de katıldığı etkinlikte bisikletçiler sırt çantalarında bulunan kahvaltılıkları kaynaşmak, iletişim ve farkındalık oluşturmak adına birbirleriyle paylaştı. Tur daha sonra tekrar başladığı noktada sona erdi. Etkinliğe Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem adına Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Serkan Çalışkan da katıldı.

Etkinliğin önemine dikkati çeken Serkan Çalışkan, Nilüfer Belediyesi olarak sosyal sorumluluk projelerinin her zaman yanında olacaklarını dile getirdi. Çalışkan, etkinliğe katılan ve emeği geçenlere de teşekkür etti