Atölyede öğrendiklerini sergide paylaştılar

Nilüfer Belediyesi'nin düzenlediği sanat atölyeleri, birçok kişinin yeteneklerini ortaya çıkarmasına aracılık ediyor. Nilüfer Beledyesi'nin Seramik, Cam ve Mozaik Atölyesi'ne katılan kursiyerler de sekiz aylık eğitimde yaptıkları çalışmaları, düzenledikleri sergide  sanatseverlerle paylaştı.  Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Murat Yıldırım'ın katılımıyla Konak Kültürevi'nde açılışı yapılan sergiye ilgi büyüktü.

Açılışta, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in selamını ileten Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Murat Yıldırım, kursiyerlerin sertifikalarını da verdi. Eğitmenliğini Serkan Önder ve Selin Aslan'ın yaptığı atölyenin yıl sonu sergisinde 140 kursiyerin birbirinden değerli 64 çalışması sergileniyor. Nilüfer Belediyesi Seramik, Cam ve Mozaik Atölyesi'nin yıl sonu sergisi 9 Mayıs Perşembe gününe kadar Konak Kültürevi'nde ziyarete açık kalacak.