Erdem: Her şeyin güzel olacağı günler yakın

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa il örgütü, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde bayramlaşmak için bir araya geldi. Kültürpark Özgen Çay Bahçesi’nde, CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine  CHP Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal, CHP Bursa Milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve Yüksel Özkan, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, il ve ilçe başkanları, parti yöneticileri, geçmiş dönem milletvekilleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile siyasi partilerin temsilcileri katıldı.

Buluşma, herkesin birbiriyle bayramlaşmasıyla başladı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği törende yapılan konuşmaların gündeminde ise 23 Haziran’da yapılacak İstanbul seçimleri vardı.

Törende konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, bayramların, sevgi, dostluk, kardeşlik, özgürlük, beraberlik, dayanışma günleri olduğunu belirterek “Dolayısıyla bunlara en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde daha çok kenetlenmeliyiz. Birlik ve beraberliğimizin artarak süreceğine inancım tam” diye konuştu.

31 Mart seçim sürecinde, Millet İttifakı çatısı altında çalışan herkese ayrıca teşekkür eden Turgay Erdem, “Seçim sürecinde herkes büyük emek verdi, destekleriniz, katkınız için çok teşekkür ederim, sağ olun var olun” dedi.
Herkesin bayramını kutlayan ve çok güzel geçmesini dileyen Turgay Erdem, konuşmasını “Her şeyin çok güzel olacağı günler yakındır” sözleriyle tamamladı.

Törende konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal da 23 Haziran seçimlerine değinerek, “Haziran ayı bir ateş çemberi ama aynı zamanda umutların en güzel dönemidir” dedi.

Demokrasi nöbeti için İstanbul’da görev yaptıklarını belirten CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan da, Nâzım Hikmet’in “Yaşamak; teslim olmadan, boyun eğmeden, el etek öpmeden yaşamaktır” sözleriyle selamladı partilileri.

İstanbul’da seçim çalışmalarına katılan CHP Bursa Milletvekillerinden Nurhayat Altaca Kayışoğlu da “Demokrasi adına, geleceğimiz adına İstanbul’da çalışıyoruz. CHP,  Türkiye’nin birleştirici gücü, demokrasinin, insan haklarının hukukun, Cumhuriyet’in yılmaz savunucusu” ifadelerini kullandı.

“Her şey çok güzel olacak” diyerek sözlerine başlayan CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş da, “31 Mart’ta umutlandık. Umutlarımız  23 Haziran İstanbul seçimlerinde taçlanmış olacak. Yapacağımız en önemli şey İstanbul seçimlerini kazanmak. Özgürlükleri genişleteceğiz, karanlığın aydınlığa ulaştığı günler olacak” dedi.

İYİ PARTİ BAYRAMLAŞMASI

CHP il örgütünün bayramlaşmasının ardından Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı’nın Kültürpark  Ender Çay Bahçesi’nde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Bayramlaşmada İYİ Partililer’in yanı sıra çok sayıda CHP’li de yer aldı.