Başkan Bozbey’e eğitime destek plaketi

Eğitime desteği önemseyen kurumlardan olan Nilüfer Belediyesi, Nilüfer Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne de destekte bulundu. Okul bünyesine yapılan endüstriyel otomasyon alanı laboratuvarı, endüstriyel kalıp atölyesi, sağlık odası, spor salonu öğretmenler odası ve arşiv birimlerinin açılışı düzenlenen törenle açıldı. Törene, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Kaymakamı Mustafa Kılıç, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kaya, BTSO Meclis Başkanı İlhan Parseker ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Başkan Bozbey, eğitimde yükselecek kalitenin Türkiye’yi daha ileri seviyelere taşıyacağını belirtti. Nilüfer Belediyesi olarak her zaman eğitime destek vermeye devam edeceklerini kaydeden Bozbey, bu tür projelerin eğitim-bilim kenti olma yolunda hızla ilerleyen Nilüfer’e büyük katkı yapacağını ifade etti.

Başkan Bozbey’e katkılarından dolayı hazırlanan plaketi Kaymakam Mustafa Kılıç verirken, tören sonunda protokol üyeleri oluşturulan birimlerin açılış kurdelesini kesti.