Nilüfer Belediyesi’nden iç denetçilere teşekkür

Nilüfer Belediyesi’nin kalite ve kurumsal gelişimi arttırmak amacıyla yürüttüğü ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi, ISO 10002 Vatandaş Memnuniyeti Yönetim Sistemleri çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen iç denetimlerde yer alan 110 personel düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Nilüfer Belediye Başkan Vekili Muhammet Aydın, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları Zafer Yıldız, Adem Vural, Dr. Sibel Özer ve Remzi Çınar’ın da katıldığı toplantıda, çalışmalarda görev alan personele teşekkür edildi.

Etkinliğe Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem adına katılan Başkan Vekili Muhammet Aydın, “Nilüfer Belediyesi 2000 yılında Toplam Kalite Yönetimi çalışmalarına başlayarak bürokratik yönetim anlayışından, vatandaş odaklı yönetişim anlayışına geçmiş ve yıllar bazında kurulan yönetim sistemleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürmüştür. Şu an 6 yönetim sistemini uygulayan ve düzenli olarak bu sistemlerini gözden geçiren ve iyileştiren bir kurumuz. Bu kapsamda belediyemizde tüm yönetim sistemlerinin kurum içi denetiminde 100’ü aşkın denetçi görev alıyor. Denetimlerde görev alan bu arkadaşlarımıza özverili çalışmalarından ve göstermiş olduğu başarılardan dolayı teşekkür ederiz” dedi.