Başkan Bozbey’e Fair-Play ödülü

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı ASGD tarafından ödüllendirildi. ASGD Genel Merkez Yönetim Kurulu, ziyaret ettiği Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e ödülünü verdi. Başkan Bozbey’e yönetim adına ödülünü sunan Genel Başkan İbrahim Erdoğan, “Başkan Mustafa Bozbey’in kent sporunun gelişmesine sunduğu anlamlı katkılar göz ardı edilemez. Barış, kardeşlik, dayanışma ve tatlı bir rekabet içeren spora yıllardır önemli hizmetler verdi. Başkanımızın bu katkılarını kutluyoruz ve anlamlı davranışının devamını temenni ediyoruz,” dedi.

Ödüle layık görüldüğü için ASGD Yönetimine teşekkür eden Başkan Mustafa Bozbey ise Türk sporuna katkı sunmak için üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerini ifade ederek, verilen desteklerin ülke sporu için önemli bir yatırım olduğunu vurguladı.