“Tek Pota”da gruplar belli oldu

Bursa Tek Pota Ligi 2019 Güz Sezonu’nda gruplar belli oldu. Nilüfer Belediyesi ana sponsorluğunda ve sporg.co organizasyonuyla gerçekleşen Bursa Tek Pota Basketbol Ligi 2019 Güz Sezonu gruplarının belirlendiği kura çekimi törenine Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de katıldı. Nilüfer Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı ve Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Atakan Çorbacı, hakemler ve organizasyonda yer alacak olan takımların temsilcilerinin de yer aldığı törende konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, mücadele edecek tüm takımlara başarılar diledi. Başkan Turgay Erdem, “Spor kenti Nilüfer’de kurum olarak bu tür organizasyonları önemsiyoruz. Her zaman sizlerle birlikteyiz ve destekçiniz olmaya devam edeceğiz. Nilüfer Belediyesi’nin spor tesislerinden sadece Nilüferliler değil, tüm Bursalılar yararlanıyor. Ayrıca bu tesislerimiz squash'tan tırmanmaya, cimnastikten yüzmeye kadar bir ulusal ve uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapıyor” dedi.

Bursa Tek Pota Basketbol Ligi organizatörleri Murat Beyazıtlı ile Hüseyin Kulaksız da, tüm basketbolseverleri maçları izlemeye davet ederek, organizasyon sonunda Nilüfer Belediyesi ile birlikte hatıra ormanı yapacaklarını açıkladı. Konuşmaların ardından kura çekimine geçildi. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in de kura çekimi yaptığı Bursa Tek Pota Basketbol Ligi 2019 Güz Sezonu’nda gruplar şöyle oluştu:

A Gurubu

4-      Megrelspor

5-      Chronicles

6-      Dopdolu Gıda

Nilüfer Belediyesi Barış Gençlik Merkezi ve Spor Salonu’nda 7 Ekim 2019 tarihinde başlayacak organizasyon yaklaşık 2 ay sürecek. Maçlar pazartesi ve cuma günleri saat 20.00 ile 23.00 saatleri arasında yapılacak. 18 takımın 3 ayrı grupta mücadele edeceği turnuvada ilk ikiye giren takımlar direkt çeyrek finale yükselirken, en iyi 2 üçüncüde çeyrek finalist olacak.