Balkan Panayırı esnafından Başkan Erdem’e teşekkür

Nilüfer Belediyesi’nin, Nilüfer Belediyespor ve BAL-GÖÇ iş birliğiyle bu yıl dokuzuncusunu düzenlediği “Balkan Panayırı”nda yer alan esnaf, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ile yemekte bir araya geldi. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları, Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Sabri Özlem, Balkan Panayırı Düzenleme Komitesi’nden Naci Kale ile muhtarların da yer aldığı buluşmada Balkan Panayırı esnafı, Başkan Turgay Erdem’e destek ve katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket verdi. Balkan kültürünün tüm zenginliklerini iki gün boyunca Nilüfer’e taşıdıklarını belirten Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, panayıra katılımın her geçen yıl arttığını vurguladı. Farklı kültürlerin Balkan Panayırı’nda buluştuğunu ifade eden Başkan Erdem, barışın, kardeşliğin en güzel tablosunu hep beraber oluşturduklarını belirtti.

Güvenlik güçlerinden temizlik işçilerine, esnafından mahalle sakinlerine kadar birlik ve dayanışma içinde çalışarak Balkan Panayırı’nı sorunsuz ve en iyi şekilde birlikte gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Erdem, emeği geçen herkese teşekkür etti.