Hazar Koleji ve Estetik International ile indirim anlaşması

Çalışanlarının kaliteli hizmeti uygun fiyata alabilmesi adına çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlarla indirim anlaşması yapan Nilüfer Belediyesi, bu kez Hazar Koleji ve Estetik International ile indirim protokolü imzaladı. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adem Vural, Hazar Koleji Kurucu Temsilcisi Göknur Kavza ve Okul Müdürü Medet Daştan’ın imza koyduğu protokole göre Nilüfer Belediyesi çalışanları ve birinci derece yakınları, kitap, kırtasiye ve servis ücretleri hariç yüzde 25 indirimden faydalanabilecek. Nilüfer Belediyesi’nin Estetik International ile yaptığı indirim anlaşmasına göre de çalışanlar ve birinci derece yakınlarına estetik cerrahi operasyonlarında yüzde 25, medikal estetik ve dental uygulamalarda da yüzde 15 indirim uygulanacak. Çalışanlar, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adem Vural ile Estetik International adına Hamdi Yüklenir’in imzaladığı indirim protokolünden, personel kartını ibraz ederek faydalanabilecek.