Öğrencinin çorbası belediyeden

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla proje ve hizmetlerini sürdüren Nilüfer Belediyesi, üniversite öğrencilerine yönelik destek projelerine devam ediyor. Öğrencilerin barınma, ev eşyası, giyim gibi pek çok ihtiyacına yönelik sosyal destek projeleri üreten Nilüfer Belediyesi, 5 yıl önce başlatılan ücretsiz çorba dağıtımı uygulamasını da sürdürüyor.

Öğretim yılının başlamasıyla birlikte başlatılan uygulama kapsamında Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Görükle’de hafta içi her gün sabah ve akşam ücretsiz çorba dağıtıyor. Nilüfer Belediyesi tarafından üniversiteye kurulan stantta 600 kişiye hijyenik ortamda çorba servisi yapılıyor. Sabah 08.00 akşam ise 16:00 saatlerinden itibaren her gün farklı bir çorba çeşidi ikram ediliyor.

Her çorba ikramından yararlanan öğrenciler ise hizmetten son derece memnun. Özellikle sabah saatlerinde yapılan ikramın kendileri için çok yararlı olduğuna dikkat çeken öğrenciler, Nilüfer Belediyesi ve Başkan Turgay Erdem’e teşekkür ettiler. Uygulamanın sürekli devam etmesini isteyen öğrenciler, hizmetin diğer kurumlara da örnek olması gerektiğini dile getirdi.