İmzalar Nilüfer personeline indirim için atıldı

Çalışanlarının, hizmetleri uygun fiyata alabilmesi adına çeşitli kurum ve kuruluşlarla indirim anlaşması yapan Nilüfer Belediyesi, bu kez Görükle English Time ile Özel Beyaz İnci Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’yle protokol imzaladı. Protokole Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adem Vural, Görükle English Time adına İrem Özyurt, Özel Beyaz İnci Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adına da Derya Tükel imza attı. Nilüfer Belediyesi’nin Görükle English Time ile imzaladığı protokol sonucu Nilüfer Belediyesi çalışanları ve birinci derece yakınlarına yüzde 50 indirim sağlandı. Protokol kapsamında Nilüfer Belediyesi çalışınları  Özel Beyaz İnci Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin hizmetlerinden yüzde 30 indirim yararlanacak.