Bizim Ev’de yeni yıl keyfi

Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi katılımcıları 2020 yılını düzenlenen renkli bir organizasyonla karşıladı. Nilüfer Roman Orkestrası’nın sahne aldığı kutlamalarda katılımcılar da şarkılar söyleyerek hem hünerlerini sergiledi, hem de eğlendi. Etkinliğe Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Sibel Özer de katıldı. Sibel Özer tüm katılımcıların yeni yılını kutlayarak sağlık mutluluk diledi. Etkinlik şarkılar eşliğinde oynanan oyunlarla sona erdi.

Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün yeni yıl kutlamaları Bizim Bahçe’de devam etti. Bizim Bahçe’de kalan engelli katılımcılar ve aileleri düzenlenen etkinlikte gönüllerince eğlendi. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Özer’in de katıldığı kutlamalarda katılımcılar Nilüfer Roman Orkestrası’nın şarkıları eşliğinde gönüllerince eğlendi.