Emeklilerden eğitime anlamlı destek

Nilüfer Kent Konseyi Emekliler Meclisi, anlamlı bir çalışmaya daha imza attı. Gönüllü çalışmalarıyla birçok önemli projeye imza atan Nilüfer Kent Konseyi Emekliler Meclisi, Çalı Mahallesi’ndeki Şehit Piyade Kurmay Yarbay İlker Çelikcan Ortaokulu’nda yedinci kütüphanesini açtı. Açılışa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Seyfettin Mayuk, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları, Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Neslihan Binbaş ile Nilüfer Kent Konseyi Emekliler Meclisi üyeleri katıldı. Törende açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Coşkun Şahiner, Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Kent Konseyi Emekliler Meclisi’ne katkılarından dolayı teşekkür etti.

Kurum olarak eğitim konusunda çok hassas olduklarını ifade eden Başkan Turgay Erdem, “Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Kent Konseyi Emekliler Meclisi olarak anlamlı bir projeye imza atmanın sevincini yaşıyoruz. Çocuklar sizlere tavsiyem kütüphaneden yararlanın. Okumak sizleri geleceğe daha donanımlı hazırlayacak. Sizler isteyin biz sizler için yararlı güzel projelere imza atarız. Emeği geçenlere yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Nilüfer Kent Konseyi Emekliler Meclisi Başkanı Dursun Keskin de açılışta çalışmalarını anlattı. Amaçlarının Türkiye’de ihtiyacı olan tüm okullarda kütüphane açmak olduğunu ifade eden Keskin, “Bugüne kadar ihtiyaç duyulan bölgelerde 6 kütüphane açtık. Bunlara yenisini eklemenin mutluluğu içindeyiz” diye konuştu.

Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Seyfettin Mayuk da emeği geçenlere teşekkür ederek, bu tür anlamlı projelerin artması dileğinde bulundu.

Konuşmaların ardından Başkan Turgay Erdem ve beraberindekiler içerisinde 3 bin 500 kitabın yer aldığı kütüphanenin açılışını yaptı.