Turgay Erdem’den sağlık çalışanlarına teşekkür

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, pandemi sürecinde özveriyle çalışan Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Bürosu personeliyle buluştu. Koronavirüsün Türkiye’de görüldüğü ilk günden buyana fedakarca çalışmalarından dolayı tüm sağlık çalışanlarına teşekkür eden Turgay Erdem, “Pandemi sürecinde riskleri azaltmak ve farkındalık yaratmak için çokyönlü çalışmalar gerçekleştirdik. Bu süreç daha da devam edecek sanırım. Süreci izliyoruz.  Hizmetlerimizi kontrollü şekilde yürütüyoruz. Hepinizin emeğine yüreğine sağlık, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Personelin sorunları ve gözlemlerine de kulak veren Başkan Turgay Erdem, pandemi önlemlerinin Nilüfer genelinde uygulanmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi.