Aslım Gıda’dan çalışanlara yüzde 20 indirim

Nilüfer Belediyesi, çalışanların kaliteli hizmetten indirimli faydalanabilmesi için bir işletmeyle daha indirim protokolü imzaladı. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adem Vural ile Aslım Gıda adına İsmail Aslım’ın imza koyduğu protokole göre Nilüfer Belediyesi personeli ve birinci derece yakınları, www.evemeyvesebze.com internet sitesi üzerinden indirimli alışveriş yapabilecek. Belediye çalışanları ile birinci derece yakınlarına, internet sitesi üzerinden yaptığı alışverişlerde, işletmenin cari fiyat listesi üzerinden yüzde 20 indirim uygulanacak. Çalışanların ve yakınlarının, indirimden faydalanabilmesi için en az 99 TL’lik alışveriş yapması gerekiyor. Çalışanlar, kendilerine tanımlanacak indirim kodunu girerek, indirimli alışverişini tamamlayacak.