LÖSEV’den Başkan Turgay Erdem’e teşekkür

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, LÖSEV Genel Koordinatör Yardımcısı Füsun Emecan Özcan ve Bursa İl Koordinatör Yardımcısı Aslı Sakarya’yı Halk Evi’ndeki makamında ağırladı. Ziyarette, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz da yer aldı. Vakfın 23 yıldır Türkiye genelinde lösemi ve kansere karşı sürdürdüğü mücadele ve farkındalık çalışmaları hakkında bilgi veren Füsun Emecan Özcan, ülke genelinde vakfa kayıtlı 50.000’e yakın yetişkin ve çocuk kanser hastası olduğuna dikkat çekti. Füsun Emecan Özcan, LÖSEV olarak hastalara ve onların ailelerine maddi ve manevi yardımlarla, tüm desteklerin iletildiğini vurguladı. LÖSEV’in kurulduğu 1998 yılından bu yana Türk Halkı, kurum ve kuruluşları, kamu ve yerel yönetimlerin imece usulü katkılarıyla hastaları hayata bağladığını aktaran Özcan, Nilüfer Belediye’sinin LÖSEV Bursa ofisinin kurulduğu 2011 yılından bu güne dek verdiği destekler için de teşekkür etti.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de, bu zaman kadar olduğu gibi Nilüfer Belediyesi olarak LÖSEV’e destek vermeye devam edeceklerini ve bölgedeki yetişkin-çocuk kanser hastalarını LÖSEV’e yönlendireceklerini ifade etti.