Başkan Erdem, huzurevi sakinleriyle fidan dikti

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası’nda Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’nde kalan yaşlıları unutmadı. Başkan Turgay Erdem kaplarını açmak için gün sayan Nilüfer Belediyesi Lions & Ercan Dikencik Alzheimer Hasta Konuk Evi’nin bahçesine huzurevinden gelen konuklarla birlikte ıhlamur ağaçları dikti.

Etkinlikte konuşan Başkan Turgay Erdem, “Bu hafta aynı zamanda Orman Haftası. O nedenle fidan dikerek her iki haftayı da kutlamış oluyoruz. Yaşlılarımız bizim için çok kıymetli. Onların hayat tecrübeleri, bilgi birikimleri bizim için her zaman yol gösterici olacaktır. Bizler vatandaşlarımıza yaşlılık dönemlerinde rahatlık sunmak istiyoruz, o nedenle ikinci huzurevimizi de önümüzdeki günlerde hizmete açacağız. Yaşadığımız pandemi sürecinin en büyük mağdurları yaşlılarımız oldu. Uzun süre evlerine kapandılar. Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’nde kalan yaşlılarımız da sağlıklarını korumak için uzun süre dışarıya çıkamadı. Bu nedenle Yaşlılar Haftası’nda onlarla bir araya gelerek, doğaya dokunmak ve geleceğimiz için birlikte fidan dikmek istedik. Ben burada bulunan bütün büyüklerimizin Yaşlılar Haftası’nı gönülden kutluyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Turgay Erdem, huzurevinden gelen konuklarla birlikte ıhlamur fidanı dikti. Uluslararası Lions Kulübü Dernekleri 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu Başkanı Faruk Özçelik ve yönetiminin de katıldığı etkinlikte Nilüfer Belediyesi Roman Orkestrası da seslendirdiği şarkılarla ortama renk kattı. Yaşlılar Haftası’nı pasta keserek kutlayan huzurevi sakinleri keyifli bir gün geçirdi.