Nilüferli çocuklardan uluslararası başarı

Nilüfer’in Polonyalı kardeş şehri Lublin Belediyesi kendi kardeş şehirleri arasında tiyatro oyunu afiş tasarım yarılması düzenledi. Geçtiğimiz ay sonuçlanan yarışmanın birincisi Nilüfer’den çıktı. Nilüfer Belediyesi’ni temsilen yarışmaya katılan ve Uçak Sandık isimli masalı okuyup hayallerindeki tasarımı resimlerine yansıtan Rüveyde Dörtçelik İlkokulu öğrencileri finale kalma başarısı gösterdi. Yarışmada 10 öğrencisi finale kalan Rüveyde Dörtçelik İlkokulu öğrencilerinden Eminegül Karakuş’un tasarımı birinci, Eray Tuğrul’un tasarımı da ikinci seçildi.

Finale kalan öğrencileri makamında kabul eden, öğrencilere bisiklet ve çeşitli hediyeler veren Başkan Bozbey, minik tasarımcıları tebrik etti. Lublin Belediyesi ise dereceye giren öğrencileri Polonya’ya davet etti.