Gölyazı’da kano yarışları sona erdi

Gölyazı’da iki gün boyunca heyecanlı ve renkli görüntülere sahne olan Kano yarışlarına, Bursa Büyükşehir Spor Kulübü, Bursa Arama Kurtarma Spor Kulübü ve İznik Spor Kulübü’nün yanı sıra Şişecam Çayırova Spor, Anadolu Hisarı Kürek Spor, Ardeşen Spor Kulübü, Ruba Doğa Sporları Kulübü, İTÜ Spor Kulübü, Tuzla Deniz Yıldızı Spor Kulübü, Zigana Doğa Sporları Kulübü, KATÜ, 222 Gençlik ve Spor Kulübü, Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü, Eskişehir GHSİM, Rize Adrenalin Doğa Spor Kulübü, Çarşamba Belediye Spor Kulübü, Canik Gençlik Spor Kulübü, Adana Kano Spor Kulübü ve Akademi Gençlik Spor Kulübü takımları katıldı.

İki gün boyunca sporcuların kıyasıya mücadele ettiği turnuvanın sonunda, dereceye giren sporculara madalyaları, takımlara kupaları takdim edildi. Törenin ardından Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Sami Mengütay tarafından Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür plaketi verildi.