Bozbey’den Bursaspor’a ellinci yıl ziyareti

Bursaspor Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirilen ziyarette Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Yardımcıları Ali Karamık, Ahmet Çakıcı ile Bursaspor yöneticileri hazır bulundu. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Bursaspor’un ellinci yılını kutlayarak, “1963 yılında başlayan bu serüven neticede bir şampiyonluk ve ardından da yıllardır özlemini çektiğimiz ilk beş arasında sürekli kalabilmeyi başarabilmiş durumdayız. Bu arada acı kaybımız büyük Başkanımızın Allah mekanını cennet etsin, İbrahim Yazıcı’yı da kaybetmiş olmanın büyük üzüntüsü içerisindeyiz. Tabii O’nun başkanlığında sizlerin yönetiminde Bursaspor çok önemli başarılara imza attı ve bu başarılar tartışılmayacak kadar önemli başarılardır. İnşallah bundan sonra da aynı başarıların devamını diliyoruz,” dedi.

Başkan Bozbey, Özlüce Spor Tesislerinin Nilüfer Belediyesi sınırları içerisinde bulunmasından da mutluluk duyduklarını belirterek “Biz Nilüfer Belediyesi olarak bundan önce nasıl yaptıysak bundan sonra da Bursaspor’un kalıcı tesisler elde etmesi konusunda gereken çabayı fazlasıyla göstereceğimize, katkılarımızın devam edeceğine ve buradaki bu tesislerin ihtiyaçları olduğunda da her zaman destek olacağımıza söz veriyorum,” şeklinde konuştu.

Bursaspor İkinci Başkanı Recep Bölükbaşı da, “Bursaspor ellinci yıla gerçekten kolay gelmedi. Elli yıl içerisinde birçok insan yönetici olarak başkan olarak futbolcu olarak değer katmışlar ve bugünlere gelmişler. Bursaspor’un artık pik yaptığı ve gerçekten değer kazanmış bir durumda. Ve bu durumda rahmetli başkanımızın başkanlığında bu yönetimin yaptığı çalışmalar neticesinde meydana geldi. Başkanımızı geç bulduk erken kaybettik. Bursaspor’un şampiyonluk, Avrupa kupaları ve sürekli zirvede oynama hedefi rahmetli başkanımızın yönetiminde, başkalığındayken prensip edilmişti ve bu prensipler inşallah bundan sonra da devam eder,” dedi. Bölükbaşı, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve başkan yardımcılarının ziyaretin memnuniyet duyduğunu dile getirdi.