Nilüfer Belediyesi yeni hizmet binası için gün sayıyor

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve birim müdürleri, İhsaniye’de kent meydanı düzenlemesi ile bir bütün olarak tasarlanan yeni hizmet binasının tamamlanmasına kısa bir süre kala incelemelerde bulundu.

29 Mayıs 2011 tarihinde temeli atılan Nilüfer Belediyesi Hizmet Binası’nın kaba inşaatının tamamlanmasının ardından iç dekorasyonunun da kısa sürede bitirileceğini belirten Başkan  Bozbey, toplam 19 bin 195 metrekare alana sahip olan binanın Bursa’ya ve Türkiye’ye örnek olacağını söyledi. Başkan Bozbey, “Demokrasinin dahi işlevlerinin yürütüldüğünü burada göreceğiz. Çünkü bizim anlayışımız tüm kesimlere hizmet eden bir yapı olması. Aynı zamanda siyasilerin de bu mekanda belirli halkla buluşmasının sağlanmasını hedefleyen bir yapı. Demokrasiye katkı sağlayacak bir yapı. Böyle bir yapı örnek ve lider olan Nilüfer Belediyesi’ne yakışırdı,” diye konuştu.

Binanın kullanılabilirliğinin de önemini vurgulayan Bozbey, “Vatandaşın bu binayı müdürlüklerimize ulaşmada en iyi şekilde kullanmalarını sağlayacak bir organizasyon içerisinde olması gerekir. Onu inceledik ve bunları gözlemledik. Vatandaşlarımız buradan çok nitelikli hizmet alacaklar. Hem de buraya geldiklerinde keyif alacakları bir ortamla karşılaşacaklar,” dedi.

Başkan Bozbey, 2014 yerel seçimleri öncesinde yeni hizmet binasının faaliyete geçeceğini belirterek, idari birimlerin yanı sıra, milletvekilleri, muhtarlar ve sivil toplum örgütleri için ayrılacak bölümlerle birlikte sergi salonları gibi alanların da yer alacağını sözlerine ekledi.