Bursa Muhtarlar Derneği’nden Bozbey’e plaket

Bursa Muhtarlar Derneği, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin kuruluşunun yirmi altıncı yılında kente değer katan isimleri plaketle onurlandırdı. Bursa Hilton Otel’de düzenlenen gece Bursa Muhtarlar Derneği Genel Başkanı Nedim Serbestol’un açılış konuşmasıyla başladı. Daha sonra söz alan Yedinci Şehir Enstitüsü Başkanı Mutlu Çınar’ın ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe geceye katılanlara çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Etkinliğin son bölümünde ise kente değer katan yerel yöneticiler ve siyasetçilere plaket verildi. Başkan Bozbey plaketini Gürsu Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Kocaefe’nin elinden aldı. Gecenin sonunda Bursa’nın Büyükşehir Belediyesi olmasının kuruluş yıl dönümü pastası, protokol üyeleri ve muhtarlar eşliğinde kesildi.