Kitap Kardeşleri Nilüfer Belediyesi'ni ziyaret etti

CHP Genel Başkanlığı tarafından uygulanan Parti Okulu eğitimleri meyvelerini vermeye başladı. Eğitimlere katılan Hasan Taşkurt, Abbas Soğucak, Pelin Sevgi, Turhan Neşe ve Lütfü Gönenç’den oluşan eğitmenler tarafından geliştirilen Kitap Kardeşliği projesi, Nilüfer ve İnegöl Kurşunlu Beldesi’ndeki çocuklar ve ailelerini bir araya getirdi. Proje kapsamında Nilüfer’de buluşan çocuklar ve aileleri, Nilüfer Akkılıç Kütüphanesi ve Misi Mahallesi’ni gezme imkanı buldu. Daha sonra Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret eden çocuklar, Başkan Vekili Osman Günay ile bir araya gelerek belediyecilik hakkında bilgi aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Günay, çocuklara çeşitli armağanlar sunarken, projeyi yaşama geçiren eğitmenleri de anlamlı çalışmalarından dolayı kutladı.