Sünnet şölenine 300 çocuk katıldı

Bursa Muhtarlar Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Namazgah Toplu Sünnet Töreni, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının ilk mürvetini görme heyecanı yaşattı. Bu yıl on ikincisi düzenlenen Namazgah Geleneksel Sünnet Töreni’nde 300 çocuk sünnet olurken, Nilüfer Belediyesi de çocuklara bir birinden güzel hediyeler armağan etti. Namazgah Parkı’nda düzenlenen sünnet töreninde çocuklar park alanını festival alanına çevirirken ailelerinin mutluluğu gözlerinden okundu.

Nilüfer Belediyesi adına geleneksel sünnet törenine katılan Nilüfer Belediyesi Başkan vekili Adil Kayaoğlu çocukların heyecanına ortak olurken, ailelerin de sevincini paylaştı. Kayaoğlu ile Namazgah Mahallesi Muhtarı Nedim Serbestol çocuklara futbol topu hediye etti.

Adil Kayaoğlu, Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Derneği’nin de düzenlediği geleneksel sünnet törenine de katılarak 50 çocuğu bu özel günlerinde yalnız bırakmadı.