BURSA VALİLİĞİ

İlimiz, Nilüfer İlçesi, Bursa Organize Sanayi Bölgesi sınırları içerisinde, Mavi Cadde, No:5 adresinde Coşkunöz Metal Form Makina Endüstri Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan “Kaynaklı Montaj Kaporta Sac Aksam Üretimi, Kataforez Kaplama ve Lojistik Depo Faaliyeti Projesi (Havuz Hacmi Kapasitesi: 213m3)” ile ilgili olarak, proje sahibi tarafından, 25.11.2014 tarih ve 29186 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 16. maddesi uyarınca, Çedfem Mühendislik Hizmetleri Ltd. Şti.’ne hazırlatılan Proje Tanıtım Dosyası incelenerek değerlendirilmiş olup, Valiliğimizce (Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) 12/04/2021 tarih ve E-2021138 no.lu “Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir” kararı verilmiştir.

Kamuoyuna duyurulur.
BURSA VALİLİĞİ