BURSA VALİLİĞİ

İlimiz, Nilüfer İlçesi, Bursa Organize Sanayi Bölgesi Yeşil Cadde, No:15 adresinde, tapunun 1489 ada, 26 no.lu parselinde kayıtlı alanda ROLLMECH AUTOMOTİVE SAN VE TİC. A.Ş. tarafından yapılması planlanan “Elektropolisaj Çinko Kaplama, Kataforez Kaplama, Toz Boya ve Talaşlı İmalat Tesisi’ne İlave Alkali Çinko Kaplama Hattı Kapasite Artışı Projesi (Toplam Tank Hacmi 407,61 m3)” ile ilgili olarak, proje sahibi tarafından, 25.11.2014 tarih ve 29186 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 16. maddesi uyarınca, Küresel Çevre Mühendislik ve Danışmanlık ve Hizmetleri Ltd. Şti.’ne hazırlatılan Proje Tanıtım Dosyası incelenerek değerlendirilmiş olup, Valiliğimizce (Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) 09/09/2021 tarih ve E-2021347 no.lu “Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir” kararı verilmiştir.

Kamuoyuna duyurulur.