Nilüfer’de belediye her yerde

Vatandaşlara “Yanınızdaki Belediye” sloganı ile hizmet veren iletişim noktalarında kredi kartı ile vergi ödemeleri, belediyenin tüm hizmet ve etkinlikleri hakkındaki bilgi edinme, talep ve dilekçe takibi yapılabiliyor. Ataevler’de Ataevler Ticaret Merkezi ve Carrefour Alışveriş Merkezi içinde bulunan iletişim noktaları ayrıca Nilüfer Kent Konseyi ile Nilüferliler arasında da köprü vazifesi görüyor.

Hizmetin daha hızlı olabilmesi amacıyla, son olarak Carrefour dışında bulunan iletişim noktası alışveriş merkezinin içine taşındı. Merkez bu sayede daha fazla vatandaşa daha hızlı hizmet verebilecek. Konuya ilişkin açıklama yapan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, iletişim noktaları sayesinde vatandaş-belediye ilişkisini kolaylaştırmayı ve güçlendirmeyi amaçladıklarını söyledi. Bozbey, “Nilüfer Belediyesi’nin bir başka projesi ise yakında Nilüfer’in pek çok noktasında hizmet vermesi beklenen ATM cihazları olacak. Nilüferliler önümüzdeki günlerde ilki Ataevler’deki Basın Kültür Sarayı önüne konuşlanacak olan ATM cihazlarından kredi kartı ve nakit olarak da belediye ile ilgili ödemelerini yapabilecek,” diye konuştu.