Nilüfer farka koştu

Nilüfer Belediyespor, Hentbol Erkekler Süper Ligi 18. hafta maçında karşılaştığı Hatay Büyükşehir Belediyespor’u 38-24 gibi farklı sonuçla mağlup etmeyi başardı.

Nilüfer Belediyespor Ligin ilk yarısında 29-28 yendiği rakibi Hatay Büyükşehir Belediyespor’u Üçevler Spor Salonu’nda ağırladı.. Maça etkili ataklarla başlayan Nilüferli hentbolcular ilk 10 dakikayı 6-1 üstünlükle geçtiler.  Devre boyunca oyuna ağırlığını koyan Nilüfer Belediyespor ilk yarıyı 17-10 önde tamamladı.  İkinci yarının başlaması ile birlikte sahaya genç oyuncular ağırlıklı bir kadro ile çıkan Nilüfer Belediyespor, Hatay ekibi karşısında baskılı oyununu sürdürdü. Maç boyunca oyun ve skor üstünlüğünü elinde tutan mavi, yeşil, beyazlı ekip maçtan 14 sayı farkla 38-24 galip ayrıldı. Nilüfer Belediyespor ligdeki galibiyet sayısını 8’e yükseltirken, puanını 16’ya çıkardı.